GOOD




Ever waited in the long lines at the base of the Eiffel Tower only to take the sluggish lift to then find a disappointingly small and overcrowded look-out deck at the top? Yeah, neither have we, though we trust that it happens a whole lot every day.

Which is why Paris-based Serero Architects' have provided the sort of ultimate design solution that our September/October 2007 issue lauded.

As part of an open contest celebrating the tower's 120th anniversary-in which contestants were asked to redesign any of the site's public reception and access areas-Serero's winning entry will graft a "high performance Kevlar" platform to the top floor plate without requiring additional modification to Gustave Eiffel's iconic 1,063-ft. structure. The temporary alteration will expand the usable floor area from approximately 3,000 sq. ft. to 6,200 sq. ft., providing space for more people and-you guessed it-shorter lines.

Via Bustler

UPDATE: Apparently this isn't going to happen, actually. The internet is a turbulent place.









Trending Stories